Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 42 times 0 Answers
0
من بیهوشی خوندم دارالترجمه خوب تو تهران کجا ببرم که دقیق باشن؟
2021-09-07 02:56:00
Saskatoon
دانشگاه
#تهران
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#تهران
دوستا دیگه داشتم در نامه پذیرش من نوشته مدارک را پست کنید یا از طریق ایمیل توسط دانشگاه تون ارسال کنید من پیگیری کردم واحد بین الملل دانشگاه ازاد این مار را میکنه و هزینه ای دریافت میکنه و از طریق ایمیل رسمی دانشگاه ازاد مدارک را ارسال میکنه من این کار را انجام دادم و دیروز دانشگاه ازاد از تهران بهم ایمیل زد که مدارکت به دانشگاه کونکوردیا ارسال شده میخواستم بدونم دیگه پستی لازم نیست که مدارک را ارسال کنم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-01 02:17:00
#Montreal
[دانشگاه کونکوردیا]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
داخل ارایوکن country of original departure Arrival airport Flight number چیبزم؟ من از تهران میرم قطر بعد میرم مونترال بعد پرواز ایر کانادا میرم تورنتو
2021-09-04 15:33:00
#Ontario
[تورنتو]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی از مراحل آزادسازی مدرک در ایران از طریق کاریابی اطلاع داره؟ یا گروهی سراغ دارین مرتبط با این موضوع؟ مدرک من بیش از یکسال در کاریابی بوده (تهران)، الان میخام برم ایران... باید برم کاریابی مجدد یا مستقیم برم اداره کار برای دریافت نامه که شغل پیدا نشده؟
2021-09-05 07:42:00
#Vancouver
[تهران]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
ممكنه من رو راهنمايي بفرماييد در مورد نحوه انتخاب رشته ارشد كامپيوتر در ايران، نميدونم بعد از انتخاب هوش ،شريف و امير كبير و تهران و صنعتي اصفهان و دانشگاه رنكينگ بالا برم سراغه هوش الزهرا و خوارزمي كرج و طوسي كرج و تهران قم و شهرستانها (چون الان هوش حرف اول رو ميزنه)يا برم سراغ همون دانشگاههاي برتر با رشته نرم افزار يا شبكه يا رايانش امن يا معماري؟؟؟؟كه براي اپلاي دكترا بهتر باشه؟
2021-09-06 00:07:00
#Quebec City
[دانشگاه]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
من فارق التحصیل مکانیک بیوسیستم دانشگاه تهرانم و میخواستم mba بخونم نمره زبانم ۸ نمره gre 330 هستش سابقه کار مرتبط با mba و مدیریت ندارم شانس گرفتن فاند و یا پذیرش از این دانشگاه رو دارم ؟؟؟
2021-09-06 05:46:00
#Ottawa
[سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
یک راهنمایی میخواستم بنده دانشجوی سال دوم دکتری برق دانشگاه تهرانم، رنک ۱ فوق دانشگاه تهران بودم الان میخوام برنامه ریزی کنم برای دانشگاههای خوب کانادا اول برنامم این بود برای پست داک اقدام کنم، ولی گفتن با دکتری ایران نمیشه خوب کار پیدا کرد خواستم بپرسم آیا پست داک برم بهتره یا اینکه یکی دو سال رو رزومم کار کنم و مجدد دکتری برم؟
2021-09-06 06:47:00
#Toronto
[خواستم بپرسم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
بنده جمعه پرواز قطر دارم هنوز ok to board جوابش نیومده زمان ندارم از یک هفته پیش تا امروز کلی زنگ زدم و ایمیل دفتر تهران پیشنهادتون چیه؟
2021-09-08 08:25:00
#Montreal
[تهران]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه فقط دانشگاهای آزاد و غیر انتفاعی مجاز هستم که بزنم لطفا سریعتر بهم میگین که برای اپلای، از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم
2021-09-10 05:54:00
#Ottawa
[مقطع کارشناسی ارشد]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من پذیرش دانشگاهو گرفتم، گفتن باید مدارک براشون بفرستیم من لیسانس و ارشد ، هر دو سراسری شهرستان بودم، الان میتونم همین تهران برم و بخام مدارکو برام بفرستن؟ کجا باید برم؟
2021-09-10 16:37:00
#Toronto
[پذیرش دانشگاه]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
دیگه مدارک رو چطور برا کنکوردیا باید بفرستم همه دانشگاه های آزاد میفرستن یا باید حتما باید برم دانشگاه آزاد تهران واحد تهران که تو صادقیه هست
2021-09-14 10:54:00
#Montreal
[دانشگاه آزاد]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
49
Views
اگر کسی چشم پزشک ایرانی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
2021-08-04 10:45:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
48
Views
من کارشناس بیهوشیم برای ریکام کاری از متخصص بیهوشی محل کارم میتونم ریکام بگیرم؟؟
2021-09-23 12:12:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
میدونید برنامه استانی نوا اسکوشیا جاب آفر میخواد یا نه؟ من جایی خوندم جاب آفر نیازی نیست و ققط سابقه اینجا سرچ کردم گفته یودن برای ناک B جاب آفر نمیخواد و ناک A و O میخواد میشه اگه کسی اطلاع موثقی داره بگه
2021-08-31 06:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
48
Views
کسی وکیل مهاجرت خوب تو استان بریتیش کلمبیا سراغ داره؟
2021-09-10 02:54:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
49
Views
دوستا دیگه داشتم در نامه پذیرش من نوشته مدارک را پست کنید یا از طریق ایمیل توسط دانشگاه تون ارسال کنید من پیگیری کردم واحد بین الملل دانشگاه ازاد این مار را میکنه و هزینه ای دریافت میکنه و از طریق ایمیل رسمی دانشگاه ازاد مدارک را ارسال میکنه من این کار را انجام دادم و دیروز دانشگاه ازاد از تهران بهم ایمیل زد که مدارکت به دانشگاه کونکوردیا ارسال شده میخواستم بدونم دیگه پستی لازم نیست که مدارک را ارسال کنم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-01 02:17:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
42
Views
با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
48
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal